Cliƫnten- en verwantenportaal wordt Entree

Eind 2018 is de verdere uitrol van het cliënten- en verwantenportaal (CVP) tijdelijk stopgezet. Door de nieuwe wet op de privacy kon de privacy van de medewerker niet worden gegarandeerd. Dit is door een technische aanpassing opgelost. Vanaf halverwege februari hadden cliënten en verwanten via het CVP weer inzage tot het online ondersteuningsplan. Eind 2019 zijn er zo’n 350 actieve gebruikers.

Entree is sinds april de opvolger van het CVP. Entree is de nieuwe, digitale voordeur van Talant voor cliënten, familie, vertegenwoordigers en vrijwilligers. Het aanmaken van een account voor Entree is veilig en veel eenvoudiger. Door één keer in te loggen in Entree heeft diegene toegang tot bijvoorbeeld ‘Mijn Dossier’ (= ondersteuningsplan).
Entree biedt ook toegang tot besloten online ontmoetingsplekken waar men onder andere korte berichten en foto’s met elkaar kan uitwisselen. We noemen deze online ontmoetingsplekken ‘Kringen’. In 2020 gaan we iedereen informeren over de mogelijkheid van de ‘Kringen’.